woensdag 23 november 2016

2 longsleeves: ADVTee van Sofilantjes


Ik zag laatst deze digitale autostof bij Jan Sikkes. Ik kocht 60 cm, zodat ik er voor beide jongens een voorpand uit kon knippen voor een longsleeve. De achterkant lukte ook nog voor beide shirts. Ik heb nog een heel klein stukje over.

Het patroon is de ADVTee van Sofilantjes. Vorig jaar was ik tester voor dat patroon. Ik heb het patroon al vaker gebruikt. Soms pas ik de hals aan en maak ik er gewoon een ronde hals van. Nu  heb ik weer eens een V-hals gemaakt. Dit lukte goed bij die voor Koen (de roestbruine), maar de V-hals voor het shirt voor Luuk mislukte helaas.


De autostof is met veel kleuren te combineren. Ik dacht zelf eerst aan petrol (sommige auto's zijn petrol). Maar toen ik thuis in mijn stoffenvoorraad keek, zag ik dat ik roestbruin en okergeel had liggen. Dat vond ik er ook erg mooi bij passen.


MaMarieke schreef op haar blog over de uitdaging om voor 1-1-2017 10 lappen stof op te naaien.  Ze heeft er zelfs een give-away van gemaakt. Ik doe mee aan de uitdaging. Al ga ik niet 10 complete lappen stof opnaaien, omdat ik soms ook meerdere meters van een stofje koop. Ik wil minimaal 10 kledingstukken naaien gedurende de rest van het jaar.
De stand is bij deze dus: 2 van de 10.

Patroon / Pattern:  ADVTee van Sofilantjes
Autostof: Jan Sikkes
Roesttricot: Herbert Textiel
Okertricot: LillestoffSommige links in bovenstaande post zijn 'affiliate links'. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg als jij via die link het patroon koopt. Ik link hiernaar omdat ik zelf enthousiast ben over het patroon.
Some of the links in the post above are "affiliate links". This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commision, I only recommend products or service I believe will add value to my readers. 

1 opmerking: